Karaman Oraya Akın Etti

Karaman Oraya Akın Etti

09 Haziran 2018 - 11:59

Karaman Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri bir yandan mahalle iftarları ile devam ederken diğer yandan da konser programları ile Karaman halkına unutulmaz Ramazan akşamları yaşatıyor.
Karaman Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 8 Haziran 2018 Cuma günü eski devlet hastanesi bahçesinde düzenlenen konsere, ünlü sanatçı Hasan Dursun konuk oldu. Tasavvuf müziğinin güçlü sesi Hasan Dursun, gecede sevilen ilahilerinin yanı sıra yeni çıkaracağı albümünden bazı eserleri de ilk defa Karamanlılar için seslendirdi. Konseri izlemeye gelen vatandaşlar, zaman zaman cep telefonlarının ışıklarını yakarak sanatçının söylediği ilahilere eşlik etti.
11 Haziran Pazartesi Günü Tüm Musluklardan Tatlı Su Akacak
Ünlü sanatçı Hasan Dursun’un Karaman halkıyla buluştuğu gecede sahneye çıkarak vatandaşları selamlayan Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan Karaman halkına selam getirdiğini ifade edeek, merakla beklenen tatlı suyun 11 Haziran 2018 Pazartesi gününden itibaren musluklardan akacağını müjdeledi.
 Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’ın katılımıyla şehir şebekesine tatlı suyun verileceğini belirten Başkan Çalışkan, aynı gün Türk Dünyası Kültür Parkı’nın da açılışının gerçekleştirileceğini söyledi. Başkan Çalışkan, tüm Karaman halkını 11 Haziran 2018 Pazartesi günü saat 17.30’da Türk Dünyası Kültür Parkı’nda yapılacak olan açılışa davet etti.     

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar