Futbolculara malzeme yardımı yapıldı

Futbolculara malzeme yardımı yapıldı

Vali Mehmet Alpaslan Işık, ilimizde yağan yoğun kar yağışının ardından Mut yolunda bulunan Karayolları 33. Şube Şefliğine bağlı Kozlubucak Bakımevinde incelemelerde bulundu.

11 Şubat 2022 - 11:13

Vali Mehmet Alpaslan Işık, 2021 - 2022 sezonunda U14 liginde mücadele edecek olan İl Özel İdare Spor Kulübü futbolcuları için düzenlenen malzeme yardım programına katıldı.
 
Programda genç sporcularla bir süre sohbet eden Vali Mehmet Alpaslan Işık, beraberindeki heyet ile birlikte il özel idaresinin destekleriyle hazırlanan malzemeleri U14 takımında mücadele eden futbolculara dağıttı. Daha sonra İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez Spor Kulübünün çalışmalarıyla ilgili katılımcılara bilgilendirme yaptı.
 
Futbol sahasında U14 takımının antrenmanlarını takip ederek sporcular ve kulüp yöneticileriyle bir süre sohbet eden ve takımın kalecisine penaltı atışı yaparak sporcularla aynı heyecanı yaşayan Vali Işık, toplu fotoğraf çekiminin ardından 2021-2022 sezonu için yöneticilere, antrenörlere ve futbolculara başarılar diledi.
 
İl Özel İdaresi yerleşkesinde gerçekleşen programa Vali Mehmet Alpaslan Işık, İl Genel Meclis Başkanı Eyyup Çayır, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Terlemez, genel meclis üyeleri, kulüp yöneticileri, antrenörler ve sporcular katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar