Jandarma nefes kesti

Jandarma nefes kesti

Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler gün içerisinde 4 ayrı operasyon yaptı.

12 Mayıs 2018 - 10:36

Karaman'da jandarma ekipleri 1 gün içinde 4 ayrı operasyon yaptı. Kaçak alkol üretimhanelerine eş zamanlı operasyon yapan ekipler,  hızlı tren hattındaki hırsızlık olayını da çözerek şüphelileri yakaladı. Muratdede köyünde esrar bitkisi ekenlerinde tepesine binen ekipler, Bugün son operasyonlarını Dereköy'de yaptı. Dereköy'deki evinin bahçesine Haşhaş eken N.E. yapılan operasyon ile gözaltına alındı.

Karaman İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler suçluların korkulu rüyası oldu. Jandarma timleri peş peşe yaptıkları operasyonlar ile nefes kesmeye devam etti. İlk olarak kaçak alkol üretimhanelerini tespit edip operasyon yapan ekipler sahte alkollere el koyarak 2 kişiyi gözaltına aldı.

Diğer bir operasyon ise merkeze bağlı Dereköy'de meydana geldi. Ekipler Dereköy'de yaşamakta olan N.E.'nin evinin bahçesinde Haşhaş yetiştirdiği bilgisini aldı. N.E.'nin evine operasyon yapan ekipler ele geçirdikleri Haşhaş bitkilerini imha ederken, N.E.'yi gözaltına aldı. Diğer yandan Muratdede köyündeki köy mezarlığına kimliği belirsiz kişiler tarafından ekilen hint kenevirleri tespit edildi. Ekipler 77 kök hint kenevirini imha ederken, kenevirleri köy mezarlığına ekenleri tespit etmek için çalışma başlattı.

Gün boyunca operasyondan operasyona koşan ekipler son olarak Merkez Alaçatı Köyü Konya- Karaman yüksek hızlı tren  inşaatı  sahasında piyasa değeri 16 bin lira olan 8 adet traves beton bloklar içerisindeki demirleri çaldığı iddia edilen  M.N ve S.K'yı çalınan malzemeler ile birlikte yakaladı.

M.N ve S.K il jandarma komutanlığındaki işlemlerinin ardından Karaman Adliyesi'ne sevk edildi. Şüphelilerden M.N. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, S.K. serbest bırakıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karaman'da oto yıkama ücretlerine zam geldi!
Karaman'da oto yıkama ücretlerine zam geldi!
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İmplant Uygulaması Başladı
Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İmplant Uygulaması Başladı