Başkan Çalışkan Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, hafta sonu gerçekleştirilecek YKS (Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı)’nda tüm öğrencilere başarılar diledi.


Başkan Çalışkan Sınava Girecek Öğrencilere Başarılar Diledi

Yayımladığı mesajında; yüzbinlerce öğrenciyi ilgilendiren YGS’nin, eğitim hayatının önemli noktalarından biri olduğuna işaret eden Başkan Çalışkan, Cumartesi ve Pazar günü sınava girecek öğrencilere belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceğini söyledi. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ın öğrencilere mesajı şöyle:

“Neslimizin ve milletimizin teminatı olan sevgili gençlerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları ve hafta sonu girecekleri Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda başarılı olacaklarına inancım tamdır. Siz gençlerimiz bizler için çok kıymetlisiniz. Her zaman yanınızda olan tüm sevenlerinizin bu süreçte de yanınızda olacağını asla unutmayın. Sizi, hayatın yeni bir safhasına taşıyacak bu sınav elbette önemlidir. Ama bilin ki, ruh ve beden sağlığından daha önemli değildir. Aldığınız sonuç ne olursa olsun, önünüzde uzun bir hayat var. Yüce Allah hayatın içinde herkese çeşitli imkânlar ve fırsatlar sunar. İnanıyorum ki gençlerimiz bu sınavı geçerek başarılı olacaklardır. Yıllar boyu emek verdikleri eğitim yaşamlarının, bundan sonraki en üst seviyesi olan üniversite hayallerinin gerçekleşmesini ümit ediyorum. Bu düşüncelerle sınava büyük bir azim ve özveriyle hazırlanan siz kıymetli öğrencilerimizin ve her zaman destekleriyle evlatlarının yanında olan ailelerin sınav heyecanını paylaşıyor, sınava girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.