Geleneksel 1919 Pedal Etkinliği Gerçekleşti

Geleneksel 1919 Pedal Etkinliği Gerçekleşti

Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu ortaklığında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle “Geleneksel 3. 1919 Pedal Etkinliği” düzenlenmiştir.

21 Mayıs 2018 - 09:24

Karaman Gençlik Kulübü Derneği tarafından 2016 ve 2017 yıllarında da düzenlenen etkinliğin, bu yıl üçüncüsü düzenlenmiştir. Bu yılki “1919Pedal Etkinliği” programı içerisinde günün anlam ve önemini belirten, spor ve gençliği içeren bisiklet turuyla birlikte, “Dilek Feneri Görsel Şöleni” etkinlik programı içerisinde yer almıştır.

19 Mayıs 2018 tarihi ve saat 22:00 de, Karaman Gençlik Kulübü Derneği binası (Nas AVM Karşısı) önünden bisikletli katılımcılarla başlayan bisiklet turu, Kemal Kaynaş Caddesi üzerinden Belediye Binası önüne ve İbrahim Öktem Caddesinden KMÜ giriş kapına kadar tur gerçekleştirilerek, KMÜ giriş kapısında “1919Pedal Etkinliği” son bulmuştur. Ardından katılımcılara ücretsiz olarak dilek feneri dağıtılarak “Dilek Feneri Görsel Şöleni” renkli ve eğlenceli görüntüere sebep olmuştur. 

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’nde bu yıl faaliyete geçen, Türkiye’nin ilk 4. Nesil Paylaşımlı Bisiklet Platformu (UniBIKE) destekleriyle istasyonsuz, mobil uygulama ile çalışan bisikletleri de kullanan katılımcılar UniBike’ın bu hizmetinden çok memnun kaldıklarını ve Karaman ilinde de yaygınlaşması gerektiğini bildirmişlerdir.

Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve KMÜ Gençlik Kulübü Topluluğu yetkilileri “1919Pedal etkinliğimize katılım sağlayan Karaman Bisiklet Topluluğu üyelerine, bünyemizdeki üye ve gönüllülere, diğer katılımcılara, emniyet yetkililerine ve özellikle UniBike yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.” Demiştir.


YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar