Belediye Başkanı Zorlu’dan madencilere anlamlı hediye

Belediye Başkanı Zorlu'dan madencilere anlamlı hediye

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, deprem sonrası canla başla enkaz altında can kurtarmak için mücadele eden madencilere teşekkür etti.

22 Şubat 2023 - 11:17

Ermenek Belediye Başkanı Atila Zorlu, deprem sonrası canla başla enkaz altında can kurtarmak için mücadele eden madencilere teşekkür etti. Bunun yanında her bir madenci için özel baret dağıttı. 

Ermenek Belediyesi tarafından Ahmet-Nezahat Keleşoğlu Camiinde organize edilen programda, 6 Şubat 2023 günü Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunup dualar edildi.

Bölgede arama kurtarma, yardım, iaşe ve bölgeden vatandaşların taşınmasına gönüllü olarak katılan; Belediye personeli, madenciler, gönüllüler, operatörler ve servis şoförlerine Ermenek Belediyesi olarak  günün anısına hazırlanan üstlerinde isimlerinin yazıldığı “Baret” takdim edildi.

Burada konuşma yapan Belediye Başkanı Atila Zorlu: “Kendimde Hatay’a deprem bölgesine gittim, orada görev yapan arkadaşlarımızla bir araya geldik. Ülkemize yurt dışından gelen arama kurtarma ekipleri ve Zonguldak'tan gelen madenciler kadar Ermenekli madenci kardeşlerimizin ön plana çıkarılmaması bizleri üzmüştür. Orada can kurtarmak için canlarını hiçe sayan durmaksızın çaba sarf eden madenci kardeşlerime ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Rabbim bu acıları bizlere tekrar yaşatmasın. Hayatı kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

Programa Kaymakam Hacı Kerim Meral, Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Doğan, Adalet Komisyonu Başkanı Cafer Kemik, KMÜ Ermenek MYO Müdürü Yusuf Alpaslan Argun ve ilçe protokolü katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar