9. Tarım ve İnsan Resim Sergisi

9. Tarım ve İnsan Resim Sergisi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızca geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9. su düzenlenen Tarım ve İnsan temalı ulusal fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserler İl Müdürlüğümüz hizmet binasında ve Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sergilendi.

02 Mayıs 2018 - 17:31

Türkiye'nin dört bir yanından yarışmaya katılarak binlerce eser arasından dereceye giren ve sergilenmeye layık görülen fotoğraflardan 60 adet fotoğraf İl müdürlüğümüz hizmet binası ile Aktekke 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sergilendi. Fotoğraflarda insan-doğa ilişkisi, suyun bereketi ve tarımla hayatını kazananların hayatlarından sahneler yer alıyor.

Sergiyi gezen vatandaşlarımızca beğeniyle gezilen Tarım ve İnsan temalı ulusal fotoğraf sergisi ilk kez 2009 yılında düzenlenmeye başlamış olup, yarışma; genel, üretici, öğrenci, Bakanlık çalışanları ve Denizbank çalışanları ile Milli Tarım temaları olmak üzere 6 kategoride düzenlenmiştir.

Ülkemizin çeşitli yörelerinden, çiftçilerimizin üretim esnasındaki alın terini, emeklerini, üreten insanın tüm yorgunluğuna rağmen üretmenin mutluluğunu gösteren, çoğunluğu amatör fotoğraf sanatçıları tarafından fotoğraflanmış yüzlerce eser içerisinden dereceye giren eserler ve sergilenmeye değer bulunan eserler halkımızca beğeniyle karşılanmıştır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da damat, kayınvalidesini ve kayınbabasını bıçakladı
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar
Karaman'da takla atan otomobilin içerisinde sıkıştılar